Meteen naar de inhoud

Diensten

Voor iedereen maak ik een passend voorstel. Nu begrijp ik dat het fijn is een idee te hebben van wat het ongeveer kan kosten. Onderstaand een aantal mogelijkheden.

Google Ads Basis

Je hebt een dienst waarvoor een klein aantal campagnes draaien. Dit wil je continueren en optimaliseren. Binnen een paar dagen kun je je SEA al uitbesteden.

Vanaf €750,- per maand.

Google Ads Medium

Er is meer nodig dan alleen beheer. Je hebt een aantal producten/diensten en wilt daarnaast ook kunnen schakelen over resultaten en sparren over instellingen en metingen. Ik ben je ideale SEA bureau.

Vanaf €1000,- per maand.

Google Ads op maat

Je account is best groot en er zijn genoeg uitdagingen. Je biedt veel diensten/producten aan en hebt behoefte aan regelmatig contact. Het is handig als je bredere zaken met mij kan bespreken of dat ik samenwerk met andere specialisten. Waarschijnlijk heb je je SEA uitbesteed en ben je op zoek naar een nieuw bureau.

Vanaf €1200,- per maand.

Deze opties zijn kort omschreven en ik sluit op voorhand niets uit in een pakket.

Goede Afspraken: Wanneer we gaan samenwerking is dat op basis van goede afspraken die we samen maken aan de hand van de huidige situatie en je wensen.
– Geen lange contracten: Goed ook om te weten dat je niet vast zit aan lange contracten. Ik hanteer 1 maand opzegtermijn.
– Gratis Check: Je krijgt sowieso een gratis check op je Google Ads account. Dat is ook de plek vanwaar ik een inschatting kan maken van de werkzaamheden die nodig zijn om de resultaten te maximaliseren.
– Duurzame samenwerking: Nog geen Google Ads account? Ook geen probleem, dan ga ik die opzetten voor je. Hier reken ik zo weinig mogelijk voor, ik stuur liever op een duurzame samenwerking dan een (kortstondige) dure samenwerking.

Neem contact op!

Neem Contact Op